diumenge, 15 de març del 2009

La bondat fàcilment ens podria fer vulnerables.

...
Ep, la bondat de l’Evangeli!
Vulnerables a què? ...i, tractant-se del model de Jesús, i què si ens hi fa? De què em serveix viure si no puc portar-me i mostrar-me com sóc? Poruc, més que poruc! A què esperes? Quants anys tens?... cal treure un xic de valor i saber dir, prou quan n’hi ha prou i no quan té que ser no!

. .
Condicions, revisions, si però’s, demà’s, ...
Tots posem el nostre preu. Els jueus, signes prodigiosos; els grecs saviesa i nosaltres, vint-i-un segles més savis, no contradir l’ordre establert i donar satisfacció a la intel·ligència i la cultura dominant.
Condicions, revisions, si però’s, demà’s, ... i en sortir de la crisi, revisarem aquest preu, a l’alça, of course, que “una cosa és l’amistat i l’altre cosa és la pela”.

.
.
.
Al final, els acords de mal pagador, les “dreceres” enganyoses i les trampes al solitari. Tot sigui per salvar aquella situació que ens impedeix assolir el reconeixement de triomfadors en el món "sense renunciar" al seguiment de Jesús.

“Moraleja”: Si no entres de ple dins la taronja no passaràs mai de l’amargor de la superfície i tampoc no podràs gaudir de la dolçor d’aquest fruit.
.
.
.