diumenge, 24 de febrer del 2013

Convidats a fer el camí del Tabor.






Potser també en l’Eucaristia, atrapats pel pes dels nostres problemes i neguits de cada dia sentim parlar, distrets, endormiscats, bé de l’Antic Testament, bé de l’evangeli, bé de Pau... parles que sempre duen a Crist i el seu camí que ha vingut a fer per nosaltres i amb nosaltres. I nosaltres sempre distrets, sempre endormiscats...!

 Tant de bo que després de combregar, tancant els ulls i aturades les cavil·lacions, desvetllant un llampec de lucidesa, tot intentant donar gràcies pel do rebut, despertem, encara que sigui emboirats, dins el núvol de la presència de Déu Pare enmig nostre, i sentim una veu dient-nos: Aquest és el meu Fill, el meu elegit; escolteu-lo! Tant de bo que sapiguem escoltar-lo!

 Nosaltres no el veurem amb vestits resplendents o espurnejants, ni tan sols amb mitres, bàculs de plata, brodats i pedreria...  ben cert... sortosament el veurem gloriós també, però humil i senzill: Pa i Vi que podem tocar, que podem tastar i experimentar com el salmista diu: Tasteu i veureu que n’és de bo, el Senyor!

 (Manllevat de jesuscaputxi)