dilluns, 10 de novembre del 2008

Correu SPAM

h
Pots estar-ne ben segur, ni a la teva safata d’entrada, ni en el correu escombraria, hi arribarà un e-mail presentat de forma semblant a aquest:


.



De god@directmail.heav
Per a VIP
Assumpte Personal
Data Right now




.
.
Però home! Tant superior et creus que encara tens la secreta esperança del privilegi d’una comunicació directa d’Ell amb tu, de forma tant tangible com ho pugui ser la factura de la companyia elèctrica?
Però quina idea tenim de Déu?




.
.
.
“Quan preguem parlem massa, llegim massa, recitem massa, repetim massa, pensem massa, demanem massa.....i escoltem poc, acollim poc, ens obrim poc. Llàstima !!”
“Ajudem Senyor a situar-me en aquella sintonia de la teva comunicació, La Paraula, el cor, el desig, els germans, el món.. en silenci interior, buidor activa, per escolar-te.” (SUPORT 109 ESCOLTAR)











.
.
"A Déu el deixem regnar en la nostra vida quan sabem escoltar amb disponibilitat tota la seva crida amagada en qualsevol ésser humà necessitat." (Jesús de Pagola # 323)
Ajudem Senyor a situar-me en aquella sintonia de la teva comunicació, La Paraula, el cor, el desig, els germans, el món.. en silenci interior, buidor activa, per escolar-te.
.
.
.
Esperit Déu, dóna’ns valor per obrir-nos a la que té que ser la nostre experiència singular de relació del Pare amb nosaltres, sense por al risc de distorsions de percepció que puguin ser adreçades.
Paraula Déu, donams només el temor de no confondre el missatge teu per un que ens puguem fer a la mida nostre.
.